Grups i classes particulars: Totes les edats i nivells.
Grups i classes particulars:Totes les edats i nivells.

El nostre equip

Us presentem gran part de l’equip humà que dia rera dia posa tota la seva energia per a oferir-vos un servei d’excel·lència.

Joseph Hughes

El veterà

 

Sabeu on es troba l’Illa de Man? Si la resposta és negativa, és que encara no heu estat a cap de les classes del Joe. Però no patiu, tot i ser una illa molt petita, hi ha gent encantadora, i ell n’és un viu exemple. Exigent i rigorós, aconsegueix que donis el màxim de tu sense adonar-t’en.

Andrew Hoptroff

L'entusiasta

 

Enamorat de Barcelona, l’Andy acumula ja uns quants anys de dedicació completa a l’ensenyament de l’anglès. British de cap a peus, la passió i energia que posa a cada classe fan que el curs passi volant.

Jemma Davies

La Scouse

 

Els habitants de Liverpool i rodalies tenen un accent particular, anomenat Scouse o Liverpool English. El primer cop pot semblar que es tracta d’una altra llengüa, però ràpidament t’hi acostumes i quan menys t’ho esperes hi estàs totalment familiaritzat. La varietat d’accents d’una llengua forma part de la seva profunditat i riquesa. Treballadora infatigable, la Jemma té infinitat de recursos per a totes les edats i nivells, que fan les seves classes siguin profitoses i amenes.

Sarah Scott

 

Nascuda a la terra de Shakespeare, la Sarah porta molts anys afincada a Barcelona i dedicant-se a l'ensenyament de la llengua anglesa. Tot i haver estudiat empresarials, no va tardar en adonar-se que el seu caràcter i dinamisme encaixaven a la perfecció al sector educatiu. Great change! 

Philippe Banjac

 

El Philippe ha crescut i passat la major part de la seva vida als Estats Units. Actualment està finalitzant el doctorat a Barcelona, mentre ho combina amb la docència d'anglès amb gran implicació. És d'aquelles persones que desprèn energia i dinamisme amb tot allò que fa.

Cristina Mestre

Rigor científic

 

Llicenciada en Química i amb gran vocació per la docència, la Cristina és la companya de viatge perfecte per a resoldre còmodament tots els dubtes de les assignatures de ciències.

Marcela Del Pozo

 

Llicenciada en Biotecnologia, la Marcela et contagiarà des del primer minut la seva passió per la ciència. 

Administració

Katalin Majzik

Coordinació

Eva Correa

Directora i cap d'estudis

Marc Conforto

Director administració

Work with us!

 

Fes click als enllaços per veure les posicions que tenim obertes actualment:

 

Recepció

 

Full time teacher

Contacte

Start Up C.E.
C/ CARTELLÀ 157
08031 BARCELONA

 

No dubtis en trucar-nos al telèfon:

935356135 935356135

 

O enviar-nos un whats app al:

601 121 077

 

També pots contactar-nos mitjançant el formulari de contacte.

Oferta de cursos

Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres cursos, o tens algun dubte, contacta'ns.

Segueix-nos a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© START UP CENTRE D'ESTUDIS S.L. Aviso legal