Grups i classes particulars: Totes les edats i nivells.
Grups i classes particulars:Totes les edats i nivells.

El nostre equip

Us presentem gran part de l’equip humà que dia rera dia posa tota la seva energia per a oferir-vos un servei d’excel·lència.

Equip docent

Joseph Hughes

 

Sabeu on es troba l’Illa de Man? Si la resposta és negativa, és que encara no heu estat a cap de les classes del Joe. Però no patiu, tot i ser una illa molt petita, hi ha gent encantadora, i ell n’és un viu exemple. Exigent i rigorós, aconsegueix que donis el màxim de tu sense adonar-t’en.

Andrew Hoptroff

Enamorat de Barcelona, l’Andy acumula ja uns quants anys de dedicació completa a l’ensenyament de l’anglès. British de cap a peus, la passió i energia que posa a cada classe fan que el curs passi volant.

Jemma Davies

Els habitants de Liverpool i rodalies tenen un accent particular, anomenat Scouse o Liverpool English. La varietat d’accents d’una llengua forma part de la seva profunditat i riquesa. Treballadora infatigable, la Jemma té infinitat de recursos per a totes les edats i nivells, que fan les seves classes siguin profitoses i amenes.

Sarah Scott

Nascuda a la terra de Shakespeare, la Sarah porta molts anys afincada a Barcelona i dedicant-se a l'ensenyament de la llengua anglesa. Tot i haver estudiat empresarials, no va tardar en adonar-se que el seu caràcter i dinamisme encaixaven a la perfecció al sector educatiu. Great change! 

Anca Macinca

L’Anca ha viscut durant molts anys als Estats Units, però s’ha enamorat de Barcelona i la seva gent, al mateix temps que ha fet de l’ensenyament de l’anglès la seva passió (sense oblidar la seva destresa com a pintora!) Sens dubte, l’artista de l’equip.

Beverly Randall

Beverly és sinònim de bon rotllo i ganes de millorar. Ja siguin amb petits o grans, la seva excel·lent actitud aconsegueix que cada classe sigui una dosi d’energia positiva.

Alicja Seledec

L'Alicja ha arribat recentment a Barcelona a continuar la seva trajectòria en la docència, mentre es familiaritza amb el català i el castellà. Segur que tots en traurem profit de l'experiència!

Administració

Katalin Majzik

Coordinació

Eva Correa

Direcció i cap d'estudis

Marc Conforto

Direcció administració

Mònica Morán

Recepció i administració

Work with us!

 

We are currently recruiting for this course 2018-19, don't hesitate to apply either here or by sending your CV to info@startupestudis.com 

 

No dubtis en enviar-nos la teva candidatura espontànea a info@startupestudis.com

 

Contacte

Start Up C.E.
C/ CARTELLÀ 157
08031 BARCELONA

 

No dubtis en trucar-nos al telèfon:

935356135 935356135

 

O enviar-nos un whatsapp al:

601 121 077

 

També pots contactar-nos mitjançant el formulari de contacte.

Oferta de cursos

Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres cursos, o tens algun dubte, contacta'ns.

Segueix-nos a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© START UP CENTRE D'ESTUDIS S.L. Aviso legal