Grups i classes particulars: Totes les edats i nivells.
Grups i classes particulars:Totes les edats i nivells.

Exàmens oficials

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, universitats arreu del mon així com empreses de gran renom internacional. Assolir un bon nivell d’anglès ofereix més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior.

 

El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, el porta a ser Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge. La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per a assolir bons resultats a la prova final, per això els cursos es dissenyen amb molta cura.

 

Plataforma Online: tots els alumnes dels grups de preparació d’exàmens disposen d’un compte a un portal educatiu, on es penja regularment material complementari del curs (articles, vídeos, etc.), i permet mantenir la comunicació amb el professor fora de l’aula.

 

Reinforcement Corner: Posem al teu abast un servei gratuït que podràs utilitzar per aconseguir material original, simulacres d’examen, assessorament i acompanyament en el procés de matriculació i gestions acadèmiques.

 

Preparació pels exàmens oficials: – Cambridge: PET, FCE, CAE, CPE – International Exams: TOEFL – IELTS – CLUC – TOEIC Grups reduïts (màxim 8 alumnes) amb professors nadius especialitzats en la preparació d’exàmens oficials.

Cambridge Exam Preparation Centre

 

Any rera any, Start Up prepara i presenta a un gran nombre de candidats als exàmens oficials de Cambridge (especialment els exàmens de FCE i CAE). Aquesta implicació i compromís constant ens permet comptar amb el reconeixement i l'aval d'aquesta institució. 

 

Els grups de Preparació d'Examen (ja siguin d'adolescents o d'adults), treballen amb material específic (tant propi com de les millors editorials),  realitzen simulacres amb regularitat, i disposen d'assessorament i seminaris per tal de consolidar les tècniques necessàries per superar l'examen amb garanties. 

Centre Autoritzat Capman

 

L'examen TOEFL és un examen d'anglès reconegut per 9.000 centres d'estudis, universitats i organitzacions de més de 130 països, que incloen Austràlia, Canadà,  Espanya, Regne Unit i els Estats Units.

 

Start Up és Centre Autoritzat per Capman, un dels principals proveïdors dels exàmens TOEFL i TOEIC.

 

Contacte

Start Up C.E.
C/ CARTELLÀ 157
08031 BARCELONA

 

No dubtis en trucar-nos al telèfon:

935356135 935356135

 

O enviar-nos un whatsapp al:

601 121 077

 

També pots contactar-nos mitjançant el formulari de contacte.

Oferta de cursos

Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres cursos, o tens algun dubte, contacta'ns.

Segueix-nos a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© START UP CENTRE D'ESTUDIS S.L. Aviso legal